El foner emmascarat

Un foner modern i amb poca punteria que tira codolades contra els polítics balears... i no els fer gaire. Articles publicats a "Es Carrer"

divendres, d’agost 10, 2007

Ban

Cabildos,

Com a burgmestre de la nostra estimada Cabildolàndia, m’adreç a vosaltres en aquests moments en què la vila corre el perill més gran de les darreres centúries. Envaïts per les forces de l’oposició i mentre no puguem retocar els resultats de la darrera consulta popular, declar solemnement que he nomenat un govern provisional a l’exili, que estarà ubicat al campament de refugiats que hem muntat as Tudons, des d’on preparem el nostre retorn amb el suport de les tropes que ens resten fidels.

Els actes de vandalisme que pateix el poble, promoguts per la multinacional enemiga “Pals & Rodes, SL” són extremadament greus i caldrà que lluitem plegats per fer-hi front. Us puc assegurar, i us ho assegur, que seran castigats com es mereixen.

Ajudau-nos a restablir l’ordre! La lluita serà complicada, però entre tots ens en sortirem. Mentre duri la batalla, ens veim obligats a adoptar un seguit de mesures excepcionals: les sucreries no podran vendre “palotes”, ni “gildas”, ni regalèssia de garrot; restarà prohibit tocar la bateria i colpejar amb garrotets de fusta qualsevol mena de timbals rodons; serà considerat un delicte fer girar una anella amb garrotet i estam estudiant si autoritzam o no els paraigües (al cap i a la fi, plou poc). Sabem qui és el nostre enemic. No us deixeu entabanar per aquells que només cerquen la desunió popular. En cap cas no els heu d’obrir les portes de casa vostra.

Alerta, cabildos! Vigilau els pneumàtics dels vostres vehicles. No faceu cas d’aquells que asseguren que amb un pal que els travessi el desplaçament serà més còmode i ràpid. Cabildolàndia sempre estarà en contra de l’eix: no és un avenç. Envoltau-los, si cal, d’erugues de protecció; convertiu-los en carros blindats.

En aquests moments difícils, us puc garantir que ja he enviat reforços al carrer del Bisbe Sever per impedir l’accés a la plaça de la Pau. Mai no permetrem que cap persona no dubti de les raons que ens van obligar a fer-hi una barricada de vint-i-set pisos. Si teniu material que pugui servir als que hi resisteixen: portau-los-hi.

Durant la vostra lluita, prepararem el contraatac, a redossa, que ens ha de permetre de recuperar el comandament de la nostra estimada ciutat. Combatre serà difícil i ens costarà sang, suor, llàgrimes i que el Tribunal de Comptes, venut a les forces invasores, faci una auditoria de la immaculada gestió que vam fer durant els darrers quatre anys.

Cabildos: “Tornarem a garnar! Tornarem a permutar! Tornarem a vèncer!”

El burgmestre de Cabildolàndia a l’exili.