El foner emmascarat

Un foner modern i amb poca punteria que tira codolades contra els polítics balears... i no els fer gaire. Articles publicats a "Es Carrer"

divendres, d’agost 25, 2006

BORN-TOURS

Per mor d’una lleugera alteració del nivell de creativitat en sang –segons les darreres anàlisis frega el màxim tolerable en un organisme sa— i cansat de rebre sense fonament acusacions de malgastar diners públics, l’Ajuntament de Cabildolàndia s’ha compromès a fer una despesa important en benestar social: crearà una agència de viatges especialitzada a contribuir a recuperar l’ossa dels fatigadíssims polítics d’arreu.

En realitat, el projecte és més antic i ja va ser provat, amb un èxit considerable, durant les passades festes de Sant Joan. Aleshores van fer de conillets d’índies uns consellers de la CAIB. Aquests tres honorables senyors i senyores es van avenir, fent un esforç molt estimable, a posar a prova una oferta que incorporava un “tot inclòs de luxe”. Tot i que els dies triats per “Born-Tours”, que així es denominarà l’agència, semblava que no eren els més indicats per fer experiments, se’n van tornar satisfets i la propaganda que n’han fet augura un èxit absolut de la iniciativa. Bé, no tots se’n van tornar, ja que un dels voluntaris disposava de mansió pròpia a l’illa, per la qual cosa cal agrair-li encara més que es prestés a fer un desplaçament extra en aquestes avionetes que ens duen a Mallorca amb una comoditat que no mereixem. Efectivament, el voluntari va fer un vol d’anada i tornada suplementaris, i en ple juny, fet que l’honora encara més puix hauria preferit quedar-se a casa abans que no volar i fer estada a un hotel.

Segons diuen, “Born-Tours” té previst de millorar el servei per atendre com cal les properes reserves. Entre els projectes de millora i ampliació de l’activitat, hi destaca l’adquisició d’una limusina que farà el trajecte entre l’aeroport i Cabildolàndia. A hores d’ara no s’ha decidit si la ruta es cobrirà dues vegades –com a mesura de pressió per aconseguir un desdoblament de la carretera general— o si simplement farà una returada a cada ajuntament per rebre distincions pròpies de cada vila: l’Hac d’Or a Maó, el Guixó de Plata a Alaior, la Cabra Indultada as Mercadal, etc.

Així mateix, “Born-Tours” prestarà atenció a l’oferta complementària per als usuaris i els preparà visites culturals i –i això és una novetat en el sector— també de caire ecològic. En aquest apartat incorporarà una visita guiada a Garrofen Platz, antiga plaça d’Artrutx, on seran instruïts sobre la història i les anècdotes dels arbres que s’hi han sembrat. En definitiva, “Born-Tours” promet. Hom pot afirmar que la iniciativa serà imitada.

1 Comments:

  • At 10:07 p. m., Anonymous Anònim said…

    anar convidats a unes festes tot pagat, amb habitació doble i de ús doble (no sabem si van dormir amb sa parenta o na Natasha rasputinova) a un preu de 180 euros sa nit, quatre nits, és tot un exemple de la noció que tenen de càrrec públic els Brondos, Avel-lís i consellers del PP en general. I després parlen d'en Zapatero i es paguen uns als altres, amb el nostre doblers ses vacances, estància, aperitius, copes,... Això es fomentar el tot inclòs, però per ells. Hem de netejar sa plítica de aprofitats, siguin del color que siguin; però a Ciutadella tots tenen el mateix color.

     

Publica un comentari a l'entrada

<< Home