El foner emmascarat

Un foner modern i amb poca punteria que tira codolades contra els polítics balears... i no els fer gaire. Articles publicats a "Es Carrer"

divendres, de juliol 07, 2006

PLE AMB RESSACA

Assessorats per la destil·leria escocesa “McAgoo and Dena”, els edils que governen a l’Ajuntament de Cabildolàndia com si fos un jardí de garrovers, convocaren un ple extraordinari per a dia 26 de juny, poques hores després d’uns focs artificials mediocres segurament adquirits a preu de saldo, o perquè estaven amarats de gin o eren de segona mà. Tan senzill com seria demanar assessorament –pagant, si fa falta— a un il·lustre expert en mascletàs com Zaplana! La intenció era evitar una traca important al Saló Caòtic. Per tant, emprar una tàctica de distracció digna del gran estrateg Von Clausewitz era una decisió lògica. Cal aplaudir-la. Bravo! Aquesta gent pensa, no ho dubteu.

“McAgoo and Dena” els va recomanar que si havien de tractar un tema delicat, el millor que podien fer era discutir-lo després de la Festes. Una manera legal –cal remarcar-ho—d’obtenir un èxit total. Si ho feien així, podien passar dues coses: que els membres de l’oposició es presentassin al Ple amb una ressaca important o, com a mal menor, haver-los espatllat les Festes en obligar-los a passar aquests dies llegint més documents que pàgines no té “Guerra i pau”. És una manera exquisida de tocar la garrova.

El punt més conflictiu per tractar era el del Polígon, però això és igual. Del fet, el que en realitat se’n dedueix és que alguna cosa rara hi devia haver. Repetesc que la convocatòria es va fer amb prou temps i emprant la forma correcta, però sense elegància. Els plens haurien de servir per discutir i millorar propostes, no per imposar-les. La informació és cabdal. Ben tractats els afers per discutir, el Ple hauria acabat dia 13, just abans de la manifestació convocada. Les manifestacions ja formen part de la nostra vida. Amb tot, dia 13 pot ser un gran dia. Si hi ha acord, haurem acabat de discutir pel port; si no, em tem que dia 18 de juliol la Confraria del Sant Ciment tornarà a sortir al carrer. No serà cap “Alzamiento”, es farà dia 18 perquè les condicions climàtiques seran òptimes. Permeteu-me, però, que somiï. No seria meravellós que deixàssim de discutir sobre aquest tema? M’encantaria llegir un programa del PP local en què no se’n parlés: un programa de veritat. Però el que més il·lusió em fa és pensar que algun dia governaran sense emprar la botifarra de formigó per fer fosca sobre altres qüestions. Quina putada els farien si es posessin d’acord!

1 Comments:

  • At 10:21 a. m., Anonymous Anònim said…

    El desgavell de l'àrea d'urbanisme pareix que s'esten per la de cultura.
    Els garrovers ara duen arracades.
    I el brou només comença.
    Les NN.GG. están que trinen i denuncien l'obscurantisme amb la contractació de personal.
    La revolta dels joves del PP, se cou pels entorns de Santandria amb l'objectiu de fotre fora a l'amo del garrover.
    Na Joana treu foc pels caixals.

     

Publica un comentari a l'entrada

<< Home