El foner emmascarat

Un foner modern i amb poca punteria que tira codolades contra els polítics balears... i no els fer gaire. Articles publicats a "Es Carrer"

dilluns, de juny 26, 2006

M’HAN FET FELIÇ

Marc el número 971381050, el del telèfon de l’Ajuntament de Cabildolàndia. Riiiing. Riiing. Em surt el contestador automàtic: “En aquest moment les nostres línies estan ocupades, no es retiri”. Sona música santjoanera i seguidament comença el missatge publicitari. “Ja sap que li hem baixat l’IBI? Idò, sí: li hem abaixat l’IBI. No s’ho acaba de creure, no? L’equip de govern d’aquest Ajuntament té paraula. Li ha abaixat l’IBI un 20%, un 16’67 segons els difamadors...”. Això dura uns dos minuts. En acabat, continua. “Si vol parlar amb el Sr. Casasnovas, premi la tecla 1. Si vol parlar amb l’alcalde, comenti-ho al Sr. Casasnovas i premi la tecla 1. Si vol parlar amb el regidor de Cultura, lamentam comunicar-li que aquest departament està de vacances fins a les properes eleccions. Si vol proposar alguna permuta, ha trucat al lloc indicat: premi l’1. Si desitja felicitar la regidora d’Hisenda per la baixada de l’IBI, o flastomar contra el Sr. Carretero per oposar-hi, parli en sentir el senyal... Per cert, ja sap que li hem abaixat l’IBI?”. “Si truca per un altre motiu, marqui el 5...”.

Sense voler, pitj la tecla 4, que correspon a Esports. “Regidoria d’Esports. Un moment, si us plau. Si vol parlar amb el regidor, comuniqui-ho abans al Sr. Casasnovas i premi la tecla 1. Si es vol fer soci de l’IBI Futbol Club, esperi una miqueta. Està de moda. Li recordam que la creació d’aquest nou club és una gentilesa de l’Ajuntament que és compost per un grup de persones de paraula que li han abaixat l’IBI. Per si no ho sabia, aquest detall del nostre partit li suposarà un estalvi d’un 20%. Ens agradaria que ens deixés unes paraules de suport a la regidora d’Hisenda, que gràcies a la seva dedicació, i amb permís del Sr. Casasnovas, ha fet possible que el proper rebut de l’IBI sigui un 20% més barat per al ciutadà”. Fart d’esperar, penj.

Com que només volia demanar que arranjassin un llum del carrer, vaig a l’Ajuntament a presentar una instància. “Bon dia, volia queixar-me per...”. La funcionària que m’atén m’increpa: “Queixar-se? Però com pot ser tan poc agraït? Que no sap que li hem abaixat l’IBI? Sembla mentida que hi hagi gent com vostè...”. Afrontat, me’n vaig a casa sense resoldre res, però ben satisfet i amb un pòster de les Festes. De quina manera hi podia tornar si m’han abaixat l’IBI? Perquè, me l’han abaixat, no?

1 Comments:

  • At 4:48 p. m., Anonymous Anònim said…

    Alerta que et no faixin una cara nova aquests caradures

     

Publica un comentari a l'entrada

<< Home