El foner emmascarat

Un foner modern i amb poca punteria que tira codolades contra els polítics balears... i no els fer gaire. Articles publicats a "Es Carrer"

divendres, de febrer 09, 2007

Preguem!

No hi ha dret. Per mor dels desacords entre partits, prepartits, trencats del tot i esquarterats i desmembrats, la festa de la Candelera no va ser la data escollida per fer una pregària conjunta. Les desavinences comporten aquestes coses. La Unió de Productors de Cera i Espelmes no ha obtingut, per ara, els ingressos prevists. Tanmateix, si sou prou vius, cal aprofitar la baixada de les accions per comprar-ne, puix no dubt que les vendes apujaran.... ja!

Em conta el pardalet que prest es resarà una novena, o diverses, en un temple o local cabildo que encara està per designar. La intenció és que sigui una celebració pseudoecumènica. Cadascú hi pregarà per un motiu. Així, els més partidaris del PP resaran per demanar que UPC no es presenti a les eleccions. PSOE, PSM i altres formacions es concentraran per tal que sí que s’hi presenti. Al mateix temps, part del PP orarà per aconseguir que l’alcalde borini --no hi ha proves que se sàpiga moure-- i se’n vagi a casa. L’altra part, la dominada pels tres a qui UPC ha fet la creu, resarà per mantenir-lo immobilitzat i demanar que continuï (i ells amb ell).

Ja és curiosa la nostra vila. Encontres i desencontres i desencontres per encontrar-se. Ui, quin embull! Tot plegat no m’interessa gaire. Descobrir qui comanda a Cabildolàndia és una qüestió complicada. Les meves limitacions intel·lectuals m’impedeixen d’afinar-ho. Fins i tot em deman si els de la Companyia, --sí, sí, aquells dolentíssims de Prison break”— hi tenen res a veure i dirigeixen el Saló Caòtic d’amagatotis. A mi, el que sí que m’importa és descobrir què pretén el Gran Inquisidor. Per a qui no ho sàpiga, aquest càrrec l’ocupa el director de la ràdio local, un clònic de Don Federico, que s’ha convertit en el predicador més important d’Europa des que el van nomenar. Les ones el motiven, encara que fa l’efecte que qualsevol dia l’ofegaran. Mai la ràdio cabilda no havia estat tan Popular. Sens dubte, és una ràdio de partit. Com toca.

I bé, si hem d’assistir a la celebració ecumènica i si tenim en compte que la presència de laics i fins i tot de verds és garantida, no seria adient fer-la davant el garrover somort? El gran druïda de la Confraria del Sant Ciment, acostumat a organitzar manifestacions podria ser l’escollit per dirigir la cerimònia. Probablement no en sortiríem tots contents, però, qui sap?, tal vegada el garrover floriria. Miracles més impossibles s’han vist per aquestes contrades.

1 Comments:

  • At 1:48 p. m., Anonymous Anònim said…

    Trobo que tindrem que pregar molt per fotre tota aquesta tropa de vividors a la merda.

     

Publica un comentari a l'entrada

<< Home